ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство
ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ Безвредно производство

Описание на проекта

Проект на цех за консерви - безвредно производство, проектиран от СТЕБО ДИЗАЙН ООД за имот в гр. Баня. Сградата е едноетажна, метална с правоъгълна форма. Функционално е разделена на три части – административно-битова, две производствени зони и складова. Съгласно технологичните процеси има следните потоци: хора; суровини – поотделно за месо и риба; готова продукция; и отпадъчни материали. Административно-битовата зона се състои от преддверие, съблекални за мъже и жени, всяка с душ и отделения за лично, и работно облекло, тоалетна, стая за почивка и санитарен пропуск, осигуряващ връзка към другите части на сградата. Едната производствена зона е за риба и се състои от приемно, и работно помещение за риба, а другата е за месо и се състои от приемно, дефростация, склад подправки, работно помещение, термично дроб и склад отпадъчни опаковки. Сградата разполага с автоклав и складови помещения, общи за двете производствени линии. Складовата зона се състои от експедиция, офис, склад готова продукция, склад етикети, измиване стерилизирани буркани, измиване буркани, и склад стъклен амбалаж, и метални кутии.

Конструкцията на сградата е стоманена с метални колони и ферми. Настилката е мозайка. Стените са неносещи, предвидени от ТИ сандвич панели с пълнеж от пенополиуретан, включително и външните. Покривът е двускатен, с метална носеща конструкция и покритие от покривни сандвич панели с пълнеж от пенополиуретан. Отводняването е по традиционния начин с улуци и водосточни тръби. Дограмата е алуминиева с прекъснат термомост и стъклопакет. Оборудването е съгласно част Технологична. Всички вътрешни покрития на под, стени и таван се предвижда да отговарят на изискванията за прилагане в хранително-вкусовата промишленост. Инсталациите са съгласно инсталационните части към проекта – Електро, ВиК. ОВК и Хладилна.

У Вас се породи желание да изградите този цех за консерви, не се колебайте да ИЗПРАТИТЕ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ.

ПРОЕКТ НА ЦЕХ ЗА КОНСЕРВИ
Безвредно производство

гр. Баня, общ. Карлово, обл. Пловдив
ID: SBD017PA

ОРЗП
250 м2
ЗП
250 м2
Габарити на сградата
20,20 х 12,40

 м

Година на проекта
2022

г.

Надземни етажи
1
РЗП по ЗУТ
250

 м2

H сграда
5,85

 м

ЗО сграда
1050

 м3

Административна част
Да
Вид на покрива
Скатен
Наклон на покрива
15

 %

Материал на покрива
ТИ сандвич панел
Вид на конструкцията
Метална
Ограждащи / Преградни стени
ТИ сандвич панел
Топлоизолационна система
ТИ сандвич панел
Вид на фасадната дограма
PVC със стъклопакет
Материали по фасадата
ТИ сандвич панел, Видим бетон

Описание на проекта

Проект на цех за консерви - безвредно производство, проектиран от СТЕБО ДИЗАЙН ООД за имот в гр. Баня. Сградата е едноетажна, метална с правоъгълна форма. Функционално е разделена на три части – административно-битова, две производствени зони и складова. Съгласно технологичните процеси има следните потоци: хора; суровини – поотделно за месо и риба; готова продукция; и отпадъчни материали. Административно-битовата зона се състои от преддверие, съблекални за мъже и жени, всяка с душ и отделения за лично, и работно облекло, тоалетна, стая за почивка и санитарен пропуск, осигуряващ връзка към другите части на сградата. Едната производствена зона е за риба и се състои от приемно, и работно помещение за риба, а другата е за месо и се състои от приемно, дефростация, склад подправки, работно помещение, термично дроб и склад отпадъчни опаковки. Сградата разполага с автоклав и складови помещения, общи за двете производствени линии. Складовата зона се състои от експедиция, офис, склад готова продукция, склад етикети, измиване стерилизирани буркани, измиване буркани, и склад стъклен амбалаж, и метални кутии.

Конструкцията на сградата е стоманена с метални колони и ферми. Настилката е мозайка. Стените са неносещи, предвидени от ТИ сандвич панели с пълнеж от пенополиуретан, включително и външните. Покривът е двускатен, с метална носеща конструкция и покритие от покривни сандвич панели с пълнеж от пенополиуретан. Отводняването е по традиционния начин с улуци и водосточни тръби. Дограмата е алуминиева с прекъснат термомост и стъклопакет. Оборудването е съгласно част Технологична. Всички вътрешни покрития на под, стени и таван се предвижда да отговарят на изискванията за прилагане в хранително-вкусовата промишленост. Инсталациите са съгласно инсталационните части към проекта – Електро, ВиК. ОВК и Хладилна.

У Вас се породи желание да изградите този цех за консерви, не се колебайте да ИЗПРАТИТЕ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ.

Често задавани въпроси за "ГОТОВИ ПРОЕКТИ"

Какво е включено в цената на готов проект на къща?

Какво не е включено в цената на готов проект на къща?

Как да закупите готов проект на къща?

Изменение на готов проект на къща

Преди да изберете готов проект на къща...

Други често задавани въпроси и отговорите им

Други Проекти на промишлени и аграрни сгради

ПРОМОЦИИ

Изработване на индивидуален проект

Ако харесвате работата ни и искате да  изготвим за Вас индивидуален проект, който да е съобразен с всичките Ви желания, изпратете ни текстово задание и/или скица.

Запитване за индивидуален проект

Сайтът използва 'бисквитки'. Научи повече тук.
Приемам (затвори)
Сайтът използва 'бисквитки'. Научи повече тук.
Приемам (затвори)